torstai 22. huhtikuuta 2010

Taukoa taas ollut.
Kiirettä pukannut tontilla kun saatiin purkuluvan kuntoon.
Vanhan hirsitalon purkamista ja pihan siivousta, tuntuu vain ettei se koskaan lopu se roska jota sieltä tulee.
Paljon kuitenkin käyttökelpoista puutavaraa, joista meinataan sitten tehdä puuliiteriä ja varmaan menee myöskin osa autotallin tekoonkin.

Polttopuutakin on , vähän liiankin kanssa. Mutta olemmekin koittaneet levittää sanaa siitä että sieltä saa käydä ottamassa jos tarvetta on.
Kolmestaan ollaan appiukon kanssa oltu tekemässä hommia , ja tieten mietityttää kuinka keretään saada kaikki valmiiksi kun paketti tulossa 3 viikon päästä.
Onhan toki mahdollista saada työmiehet lykättyä niin ettei alettais ihan het pystyttään runkoa.
Mutta en tiiä..

Tänään pitäisi vielä viedä kolmen naapurin suostumukset kaupungintalolle, soittivat eilen ettei ole tarpeeksi suostumuksia. Ja jos vain keretään nopsaan ne tuua ni pääsee tää meidän rakennuslupa hakemus käsittelyyn ens viikon kokoukseen. Jee jee , edistystäkö?!
Onhan sitä jo odoteltu..

Neiti kerkes olla paremmas kunnos pari päivää ja iski sitten taas tuo lunssa päälle, onkohan sekään ihme kun on ollut näin kylmää tää ilma taas. Tieten ajateltu että on ollu tarpeeks päällä mut näköjään ei. Harmittaa suunnattomasti , mut ei tuolle mitään mahda.
Onneks olen itse paremmas kunnos ja pitäisi nyt sitten ottaakin takas tuo aika joka meni hukkaan sairastellessa liikunnan ja muutenkin kannalta.

Kuuri on menossa nyt sitten puhtaalla , syynä siihen kun ei tippunu paino haluttuun tapaan , joten puhtaalla ollaan. Se vain etten oikein tykkää tästä olosta minkä se tuo tullessaan.

Huomenna perjantaina tulee traktori tontille nostaan seinät irti siitä talosta, jotka otetaan talteen. Ja kaivurikin on tilattu, joka rupeaa tekeen sitte maatyötä.
Kivaa kun asiat edistyy totta tosiaan :D

Puntarilla kävin nyt näyttää 104,1kg :)
Tulos on hyvä!

Huomenna sain ajan haastatteluun, saas nähdä kuinka käy. Ihan vaan työharjottelu kyseessä, mutta silti. Iloinen olen jos vain pääsen sinne. Sielä on niin mukavia tyyppejä töissäkin, et uskon että voisi olla jopa mukavaa olla siel töis. :D ...

Tältä erää tää oli sitte tässä!
-- Jenni --

1 kommentti:

  1. Kiva, kun kävit vierailulla blogissani ja jätit viestin!
    Tulinkin heti vastavierailulle pikaisesti ja täytyy illalla tutustua paremmalla aikaa blogiisi!
    Mukavaa lauantaita Sinulle!

    VastaaPoista

Kivaa kun otit aikaa lukasta tää mun blogi, joten jätähän puumerkkis tään , kiitos!