torstai 21. lokakuuta 2010

Torstai toivoa täynnä ..

Hiljaa etenee asiat raksalla, tällä hetkellä on timpuri ja ukko tekemässä takan savupiippua.
Pitää olla valmis lauantaihin mennessä kun muurari saapuu tekemään sitä takkaa silloin.
Mulla siis edessä sen piipun maalaaminen huomenna ja loput tiilet sieltä ulkoa pitäisi kantaa sisälle ja laittaa ne hyvään järjestykseen jotta muurarilla ois helpompi niitä siitä ottaa.
Edellisessä postauksessa hehkutin niistä tapeteista jotka on tulossa sinne veskiin , enhän mie kerenny niitä hakeen, mutta tänään nekin ois tarkoitus käydä nappasemassa kyytiin.

Lattian matsku on sitte löytynyt, joten menen nekin tilaamaan tänään.
Hartman Raudasta löytyi niin nätit laminaatit koko taloon , valkokuulto ja harmaan sävyistä.
Ei vain löytynyt heidän sivuiltaan kuvaa niistä.






Meidän omena puu tuotti paljon omppuja , mutten kyllä niitä ottanu talteen. Maistuivat niin kirpeiltä , ja kun puuta ei ole hoidettu moneen moneen vuoteen niin päätin että ens keväänä vähän annetaan sille rakkautta ja hoivaa. Jospa sitten siitä voisi jokusen ompun ottaa ja tehdä sosetta :) Puu on annettu 1 vuotis lahjaksi , meidän naapurille jonka kotitalo, meidän tontilla oli silloin aikoinaan. Puu on nyt 72 vuotta vanha. Ja todella kaunis kun kukkii :) Ilo silmälle tosiaan, jos noista omenista ei ikinä pääse makunautintoa saamaan.

Sisustus tarrojakin on tullut ostettua pari, puuttuu vielä yksi..
KodinTerrasta löysin, hintakaan ei ollut paha 5,90e jos muistan oikein.

 Mä olen niin ihastunut noihin skooleihin ettei tosikaan , eilen ostin sellaisen pienen vaalean punaisen.
 Ja kun kynttilä aikakin on nyt parhaimmillaan niin pakkohan oli tällainen rasia tuikuille ostaa, rasia on ollut jo kesästä asti mutta silti.


Ja ihkuiset Muumit, uudet purkit piti saada kun Anttilassa oli poistomyynti. En kyllä tiedä minne laitan ne kaikki, niitä on paaaaljon.


 Neitin huoneeseen halusin ostaa jonkun missä voi pitää pehmolelut jemmassa, ja tällainen tarttui mukaan tosiaan sieltä KodinTerrasta myöskin. Oisin halunnut kaksi , muttei ollut enään. nytkin olen käynyt katsomassa muutamana päivänä josko ois tullu lisää , mutta ei..



 Tämän vanhan kameran ostin kirpparilta , kun olin sielä töissä kesällä muutaman kuukauden. tykkään hirveästi kaikesta vanhasta ja varsinkin emalista, valkoisista astioista esim. kupeista, kannuista jne. Niitäkin löytyy jo aika lailla hyllyistä..

 Neiti siivoomassa raksalla :)

Siskoltani saatuja huonekaluja, ylimmässä kuvassa on ihana pirttikalusto, jonka laitetaan sitten terassille kun sen aika tulee. joudun vähän hiomaan ja maalaamaan sitäkin sitten. Alimmassa kuvassa on sitten vitriinikaappi ja tollainen apteekkarin lipasto joka itseltänikin löytyy vaan vähän vaaleampana (joudun senkin sitten muokata samanlaiseksi kuin nämä) ja sitten tuollainen pienempi lipasto :) Minä tykkään paljon .. <3

Postausta tulossa lisää tänään , kunhan saan uudet kuvat otettua .. kävin eilen ostamassa vähän askartelu värkkejä joulukorttien tekoa varten...

- Jenni-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa kun otit aikaa lukasta tää mun blogi, joten jätähän puumerkkis tään , kiitos!