tiistai 9. maaliskuuta 2010

Huomisen ruoka...




Sitruunainen risotto

4 annosta

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita ja riisiä öljyssä, kunnes riisi on läpikuultavaa. Kuumenna vesi ja liuota liemikuutio tai fondi veteen. Lisää kuumaa kasvislientä riisin joukkoon vähitellen kypsymisen aikana. Anna risoton hautua miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen ja lientä lisäten noin 20 minuuttia. Mausta risotto sitruunamehulla, sitruunankuoriraasteella, mustapippurilla ja mascarponella. Veistä parmesaanilastuja halutessasi vielä joukkoon ennen tarjoilua. Sitruunarisottoa voi tarjoilla kasvisten tai kalan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa kun otit aikaa lukasta tää mun blogi, joten jätähän puumerkkis tään , kiitos!