torstai 4. maaliskuuta 2010

Torstai toivoa täynnä..

Aamulla olin kuin aurinko, mutta kun nousin puntarille hyytyi hymy. Tein väärin , mulle on sanottu etten saisi nousta puntarille kotona lainkaan , vaan ja ainoastaan konsultin luona.
Mutta kun en osaa olla poissa siitä , aamuin ja illoin nousen ja lasken muutokset edellisestä päivästä.
Senkin tiiän että aamusin paino on aina matalampi kuin illalla koska silloinhan oot syöny ja juonu ja puntarikin sen kertoo.
Konsulttini sanoi sen tekevän vaan hallaa, mielipahaa. Masennut kun lukema on suurempi kuin viime kerralla ja tuntuu ettei taho jaksaa jatkaa koko kuuria.
Totta!

Tänään pientä lipsahdusta, kaalilaatikkoa syönyt päivän aikana ja kanaa kurkkuviipaleitten kera. Ei hyvä!
Se kaalilaatikko oli siis se huono asia. Kanaa saan syödä n100g per päivä ja siihen lisäksi salaattia tai muuta vihertävää.
Kalaa pitäisi syödä 3 kertaa ainakin viikossa, mutta se on jäänyt nyt aika vähälle kun ostin halvalla kanaa pakastimeen.. : /

Ei aleta surkutteleen kuitenkaan.
Kävin taas eilen yhden naisen sivuilla, hän on Jill Mills. unelmoin saavani samanlaisen kropan vielä joain päivänä kuin hänellä. Mieheni on vaan sitä mieltä etten saa ruveta siihen bodaukseen lainkaan, koska ovat rumia ja muistuttavat miehiä enemmän kuin naisia. Minä taas lapsesta asti haaveillut olevani muskeli nainen , ja aion sen toteuttaa , ehken nyt ihan liian isoksi.
Linkki Jillin sivuille : http://www.jillmills.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa kun otit aikaa lukasta tää mun blogi, joten jätähän puumerkkis tään , kiitos!